Young Partners Trainingen

Coaching en counsellingsopleiding

In de afgelopen 20 jaren heeft de Academie voor Coaching en Counselling een noemenswaardig verschil gemaakt in het opleiden van studenten tot coach en/of counsellor. In Nederland zijn de reacties lovend geweest en vele studenten hebben hun bezieling en passie in dit beroep gevonden. Een 20-tal studenten heeft zelfs het vierde jaar afgerond, iets om trots op te zijn.

Vanaf september 2017 neemt Young Partners Trainingen het stokje over onder dezelfde voorwaarden.

“Als trainer is dit voor mij aanleiding om me nog meer in te zetten kwalitatief goede professionals af te leveren. “

Wat hebben wij van Young Partners je te bieden:

4 studiejaren waarvan het 1e jaar een solide basis legt in de verbinding tussen theorie en praktijk, naast de basis van het toepassen van gesprekstechnieken, het oefenen op de praktijkdagen en in de studiegroepen. Tijdens het jaar door werken wij met modellen, methoden en allerhande werkvormen. 

Alle studenten bevestigen aan het eind van het eerste jaar dat hun persoonlijke en innerlijke groei aantoonbaar en zichtbaar is geweest. De trainersverklaring die aan het eind door de trainer wordt uitgereikt getuigt daar ook van.

Tijdens het 2e en 3e jaar kan je specialiseren in de richting die bij je past zoals bijvoorbeeld loopbaancoach, Rouw- en verliescounsellor, studiecoach en nog veel meer. Het 2e jaar legt accent op intervisie, marketing, oplossingsgericht coachen, vakinhoud, conceptualisering, terwijl het 3e jaar zich richt op de verdieping van je specialisatie.

Er zijn twee keuzes waaruit kan worden gekozen om het 3e jaar in te gaan: individueel traject zonder begeleiding of met begeleiding. Het is interessant om voor het 3e jaar een onderzoeksvraag van de trainer mee te krijgen of zelf met een onderzoeksvraag te komen die door de trainer moet worden goedgekeurd. De prijzen met of zonder begeleiding vind je hieronder.

Het 4e leerjaar biedt de mogelijkheid van professionalisering en het schrijven van een thesis met een Ted-talk voor een publiek (studenten van de Academie) en het verdedigen van de scriptie. De keuze is ook hier weer een individueel traject met of zonder begeleiding.

De studiemap kan je gratis downloaden, daarin voorzien we het lesrooster van de praktijkdagen en nog veel informatie over alle leerjaren.

Trainingen gericht op mensen met een verslavingsachtergrond, waaronder Addiction coaching, Recovery Coaching en family counselling.

Het verschil met bovengenoemde trainingen heeft te maken met de literatuur (vanaf het 2e jaar). Aanvullende documenten worden tijdens de training uitgereikt (de kosten hiervan bedragen € 75,– extra).  Je start als 1e jaars groep al meteen met je specialisatie en als groep ga je door naar het 2jaar. Het 3e en 4e jaar zijn individueel van karakter waarbij de keuze kan worden gemaakt met of zonder begeleiding.

Prijzen voor alle trainingen:

Als je alle 4 jaren in één keer betaald, betaal je € 2000,– en bespaar je dus 2 studiejaren. Lees de voorwaarden goed door, er wordt geen geld terug gegeven. Een herstart garantie van €150,– kan er voor zorgen dat als je door onvoorziene omstandigheden halverwege moet stoppen met de training, je niet opnieuw hoeft te betalen voor het 1e en 2e jaar als je al voor alle 4 leerjaren hebt betaald, het 3e en 4e jaar vallen hier buiten).

Het is belangrijk dat je er rekening mee houdt dat bij 10 definitieve inschrijvingen en nadat het lesgeld is betaald, de training van start gaat. Mocht dit aantal niet worden gehaald, dan schuift de training door naar het volgend seizoen.

Workshops

Gedurende het hele jaar worden workshops gegeven, data worden gecommuniceerd in de les of via de nieuwsbrief.

De agenda voor de workshops kan je ook via deze site raadplegen. Bekende en veel bezochte workshops zijn: familieopstellingen, Voice Dialogue, Zeven eigenschappen van effectief leiderschap, Interactieve lezing over Acceptance Commitment coaching, Motivational speaking. Er worden ook aanvullende trainingen (modulair opgebouwd) gegeven:

Life-tuning en Passie-gericht ondernemen

Prijzen:

Workshops: € 85,– p.p. per sessie


Interactieve lezing: € 150,– p.p. voor een hele dag (10-16.00 uur)


Motivational Speaking: (2 sprekers)  € 250 p.p.,– voor een hele dag (10.00 – 16.00 uur)


Life-Tuning:

8 sessies: € 1500,– (incl. dvd’s, excl. literatuur)

Passie-gericht ondernemen:

6 sessies: € 1050,– (incl. dvd’s, excl. literatuur)

Data en tijden

Nederlandse training: Niveau 1

Amsterdam Trainer: Lya Young-Afat – Nog plaatsen vrij


Groep: AM86/INTA12 – Counselling en Coaching (gecombineerde groep Nederlands/Engels) Niveau 1 – Inschrijving


Prijs: € 995,-


Dag – Tijd: 10 Zondagen (c.a. 1 dag per maand)  – 10:00 – 16:00 uur


Adres Training: Wijkcentrum het Pluspunt – Smeenklaan 1 – 1182 GC Amstelveen – Kaart


Nederlandse training: Niveau 2

Amsterdam Trainer: Lya Young-Afat – Nog plaatsen vrij


Groep: AMi38 – Intervisie (specialisatie) – Niveau 2 – Inschrijving


Prijs: € 995,-


Dag – Tijd: 10 Zondagen (c.a. 1 dag per maand) – 10:00 – 16:00 uur


Adres Training: Wijkcentrum het Pluspunt – Smeenklaan 1 – 1182 GC Amstelveen – Kaart


Bel voor info naar Lya Young-Afat +31(0)12519032 of bekijk ook de website www.counselling.nl